Gardigo Duo 550 е високоефективно устройство за борба с вредителите, което използва ултразвукови и компресирани импулсни вълни за отблъскване на нежелани вредители от вашия дом или бизнес. С площ на покритие до 550 квадратни метра, това устройство е идеално за по-големи пространства. 

Освен ултразвуковите вълни Gardigo Duo 550 излъчва и компресирани импулсни вълни, които го правят още по-ефективен. Този подход с двойно действие гарантира, че вашият имот е напълно защитен срещу широк спектър от вредители. Имайте предвид, че някои хора могат да чуват компресираните импулсни вълни, така че проверете това преди да ги използвате в жилищно помещение и при необходимост ги изключвайте.

Gardigo Duo 550 е лесен за използване и не изисква специална инсталация или поддръжка. Просто го включете във всеки електрически контакт и изберете желания режим на работа. Устройството използва LED светлинни индикатори, за да ви уведоми в какъв режим работи. И тъй като е безшумен и без мирис, той няма да наруши ежедневието ви или това на вашите домашни любимци.

Устройството има четири режима на работа – тестов, само ултразвук, само компресирани импулсни вълни и DUO, при който се излъчват и двата вида вълни. При избора на място за поставяне имайте предвид, че и двата вида излъчвани вълни се спират от всякакви прегради /твърдите повърхности ги отразяват, а меките ги поглъщат/, затова на максимално разстояние пред уреда не трябва да има мебели.

Независимо дали имате работа с мишки, плъхове, хлебарки или други вредители, Gardigo Duo 550 е безопасен и ефективен начин да защитите имуществото си от нашествия. Инвестирайте в Gardigo Duo 550 днес и се насладете на среда без вредители.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Комбиниран уред против гризачи Гардиго Дуо 550

  • 58.40