Доствка и плащане

Условия за доставка и плащане на поръчаните стоки

 

Минималната стойност на поръчка е 15 лева, като можете да поръчате няколко броя от един продукт или няколко различни продукта, но общата им стойност трябва да надвишава тази сума.

 

Поръчаните стоки се доставят от: 

- Куриерска фирма Еконт Експрес на посочения от клиента адрес или офис на Еконт във  всички населени места в България, включително и София.

- Доставката се заплаща от клиента по тарифите на Куриерска фирма Еконт Експрес.

- Тъй като работим с ППП /пощенски паричен превод/, касовата бележка за закупената стока се издава от Куриерска фирма Еконт Експрес  и следва да бъде приложена към  фактурата или гаранционната карта, ако има такива.

- Стоката може да се вземе директно от офиса на фирмата, но само след предварително плащане по банка и след като клиентът е направил предварително поръчка на тел. 0898 79 59 87 ; 0898 78 74 25; 0893 20 03 03 и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаването и.

 

Срокове за доставката на стоката:

- Срокът на доставката зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на спедитора. Средният срок за доставка  е 2-3 работни дни.

- Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът може да бъде по-дълъг, за което ще бъдете уведомени по телефона от наш служител.

- В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките, срокът също може да бъде удължен.

- При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.

- Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници.

- Поръчките, направени след 12.00 ч. се обработват на следващия работен ден.

- Районът на гр.София се счита само до Околовръстен път.

-  Цените са в лева с включен ДДС.

 

Методи за плащане:

-  С ППП /пощенски паричен превод/ на куриерска фирма ЕКОНТ при получаване на поръчката. Ако тя е придружена с фактура, не забравяйте да вземете бележката за ППП /тя замества касовата бележка/ и да я прикрепите към фактурата.

-   По банков път въз основа на издадена проформа-фактура.

-   При получаване на поръчката от наш офис, стойността и се заплаща предварително с ППП /пощенски паричен превод/ до „ДДД 007“ ЕООД в офисите на Еконт или по банков път въз основа на издадена проформа-фактура.

 

Клиентът е длъжен да провери поръчаните продукти в офиса на куриерската фирма преди да ги заплати.

За получени и изнесени от офиса на куриерската фирма продукти доставчикът и търговецът не носят никаква отговорност за повреди възникнали при транспорта или евентуално несъответствие с направената поръчка.

След заплащане и получаване на стоката от клиента, търговецът носи отговорност само за техническата и изправност съгласно гаранционните условия /ако продуктът има гаранция/.

Всички продукти, които изпращаме са нови и без никакви повреди. Преди изпращането им и се проверяват от наш служител, а в момента на изпращането и от съответния служител на куриерската фирма. Следователно всички забелязани от клиента при получаване на стоката повреди са в следствие на транспортирането на пратката и той трябва да предяви своята писмена рекламация към куриерската фирма в момента на получаването и, а не към търговеца.

За избягване на недоразумения клиентът можете да заснеме с телефона си повредената пратка в момента на получаването и.

За пратки изнесени от офиса на куриерската фирма не се приемат рекламация за несъответствие, разливане, разсипване или механични повреди.