Уред против змии от Pest X Repel

Предимства

Това е единственият познат ми уред, който е разработен специално за прогонване на змии, а не за змии, къртици и сляпо куче. Дали това е просто рекламен трик на производителя – не знам, но отзивите от клиентите са изключително добри и уредът гарантирано прогонва влечуги.

Лично аз съм сигурен, че ще прогонва ефективно и подземните вредители, но това е без значение. Приемете го като бонус. Важното е, че върши перфектно работата си и предоставя сигурна защита против змии.


Телефони за бърза поръчка     0893 200 303           0898 787 425          0898 795 987


Периметър и начин на действие

Този уред против змии защитава ефективно площи до 800 m2 – кръг с диаметър около 32 метра. Вибрациите се генерират с помощта на нискочестотен звук. За работата му са необходими 3 батерии размер D / R-20/ - не са включени в цената, но можете да ги поръчате ТУК. Използвайте качествени алкални батерии. Препоръчваме "DURASELL" и "VARTA".

Звукът и съответно вибрациите се излъчват през около 30 секунди и4 са с продължителност 2-3 секунди. Можете да ги чуете и усетите, когато сте в непосредствена близост до уреда. Така ще установите и кога е спрял да работи - време е за смяна на батериите.

Уредът е напълно безвреден за хора и домашни любимци.


Монтаж

Отвийте капачката и извадете вътрешното тяло. Наредете в него батериите по указания начин и работата на уреда против змии ще започне веднага – ще чуете звук и ще усетите вибрации. Върнете вътрешната част с батериите обратно в  корпуса и завийте хубаво капачката, за да предотвратите проникването на влага.

Изкопайте дупка с подходящи дълбочина и диаметър и поставете уреда в нея със заострената част надолу. Над земята трябва да останат да стърчат около 10 сантиметра заедно с капачката. Тоест около ¾ от уреда трябва да са заровени. Уплътнете хубаво пръстта около него. Ако е много суха можете да полеете с малко вода, за да се сбие добре и да прилепне до устройството. Така вибрациите ще се предават по-добре и на по-голямо разстояние.


Поддръжка

Уредът против змии от Pest X Repel не се нуждае от никаква друга поддръжка освен смяна на батериите, която се налага обикновено веднъж на около 6 месеца – когато установите, че е спрял да вибрира.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Уред против змии от Pest X Repel

  • Производител: Pest X repel
  • Модел: Уред против змии от Pest X Repel PR-2
  • Наличност: В наличност
  • 35.00


Подобни продукти

Шведски уред против змии, къртици и сляпо куче SILVALURE

Шведски уред против змии, къртици и сляпо куче SILVALURE

Шведски уред против къртици, сляпо куче и змии SILVALURE  Предназначение За прогонван..

55.98