Насочената защита срещу подземни вредители - Kerbl Vole Repellent Pulsar

 

Характеристики:

 

Ефективна защита срещу къртици, сляпо куче и полски мишки: Kerbl Vole Repellent Pulsar представлява иновативно и надеждно решение за борба с подземни вредители, които могат да предизвикат сериозни щети в градината или земеделския Ви имот. Този уред използва специална технология, която отблъсква вредителите, предотвратявайки тяхната разрушителна дейност.

 

Пулсиращ сигнал: Pulsar излъчва пулсиращ сигнал, който е невидим и не вреди на хората, домашните животни или другите полезни животни в околната среда. Този сигнал създава неприятно усещане за подземни вредители и ги отблъсква и защитава вашия имот.

 

Лесен за употреба и инсталиране: Kerbl Vole Repellent Pulsar е изключително лесен за инсталиране. Просто поставете го в желаната зона, която искате да защитите от полските мишки, и го включете. Уредът ще започне да работи веднага и няма нужда от никакви настройки.

 

Издръжлив и устойчив на атмосферни влияния: Този уред е изграден с изключително издръжливи материали, които могат да издържат на различни атмосферни условия. Така че, дори при най-лошите атмосферни условия, Vole Repellent Pulsar ще продължи да защитава вашия имот.

 

Екологично и безвредно решение: Този продукт е екологичен и безопасен за околната среда. Няма нужда от използване на вредни химикали или отрови, което го прави идеален за органическо земеделие и градинарство.

 

Kerbl Vole Repellent Pulsar е надеждно средство за защита на вашите растения и имот от къртици, сляпо куче и полски мишки. С него можете да се наслаждавате на красива и плодородна градина, без да се притеснявате от щетите, които тези гризачи могат да нанесат. Не се колебайте да инвестирате в този иновативен продукт, за да защитите имота си от подземни вредители и да осигурите спокойствието си.

Забележка: Произведен в Тайван за Kerbl - Германия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Защита от къртици, сляпо куче и полски мишки - Kerbl Vole Repellent Pulsar

  • Производител: KERBL - Германия
  • Модел: Kerbl Vole Repellent Pulsar NF299870-10
  • Наличност: В наличност
  • 49.99