Соларен уред против къртици и сляпо куче от BROS

Бюджетен соларен уред против подземни вредители от реномиран производител. Лесен за употреба. Не се нуждае от обслужване и поддръжка. Вградените акумулаторни батерии се зареждат напълно от соларната клетка само за 3-4 часа излагане на слънце. Прогонва вредителите чрез създаване на вибрации в почвана посредством излъчването на нискочестотен звук с честота 400-1000 херца. Охранява площи до 800 кв.м.

Резултат от действието му може да се очаква след 2-3 седмици, но прогонването на подземните вредители може да отнеме и повече от месец /както при всички останали уреди/. За съкращаване на това време можете да комбинирате действието му с други мероприятия, като дълбока оран за разрушаване на тунелите и укритията на вредителите или да използвате репеленти.

Напълно безвреден за хора, домашни любимци и за полезните насекоми и червеи живеещи в почвата.

Начин на употреба

Извадете уреда против къртици от кутията. Съединете буксата на соларния панел с тази на колчето и съединете двете части плътно една към друга. Изкопайте дупка с диаметъра на колчето и поставете в нея устройството, така че над земята да останат само соларния панел и 3-5 сантиметра от колчето. Уплътнете добре пръстта около него, за да се предават по-добре вибрациите.

Соларният уред против къртици и сляпо куче е проектиран за целогодишна непрекъсната работа, но при много ниски температури или изключително висока влажност трябва да го извадите от почвата и да го съхранявате при стайна температура до нормализиране на атмосферните условия.

Уредът е влагозащитен, но не е водоустойчив /както и всички останали подобни устройства/. Затова не го поставяйте на място, където при валеж се образува локва.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Соларен уред против къртици и сляпо куче от BROS

  • Производител: BROS - Полша
  • Модел: Соларен уред против къртици и сляпо куче от BROS BS-419
  • Наличност: В наличност
  • 31.60