MOTOR MOLECHASER – идентичен с шведския Silvalure

 

Насладете се на спокойствие във вашата градина или двор с MOTOR MOLECHASER - иновативно устройство, специално разработено да прогонва къртици и други нежелани гости като сляпо куче, полски мишки, змии, гущери и жаби. Сега можете да се наслаждавате на прекрасните пространства около вашия дом без да се тревожите за нахлувания и разрушения.

 

За разлика от ултразвуковите устройства, генериращи вибрации посредством нискочестотни вълни, MOTOR MOLECHASER ги създава по механичен път, чрез ел. моторче и ексцентрик, който почуква по алуминиевото тяло на уреда и това му позволява да защитава площи до 1500 кв. м. Това е безопасен и ефективен начин да отблъснете къртиците, змиите и останалите вредители и да запазите вашата градина красива и непокътната.

 

Препоръчва се превантивното използване на уреда, за да не се допусне заселването на нежелани вредители в двора и градината Ви. Ако сте пропуснали тази възможност и те вече са там, то ще е необходимо известно време на MOTOR MOLECHASER да ги прогони. При змиите и земноводните това става почти веднага – в рамките на 1 -2 дена. За прогонване на къртици и сляпо куче обаче ще са необходими 2-3 седмици, а понякога и повече от месец. В този случай за постигане на по-бърз резултат е добре да използвате през първите 1-2 седмици заедно с уреда и подходящ репелент за подземни вредители.

 

Инвестирайте в MOTOR MOLECHASER и се наслаждавайте на спокойствие във вашата градина без неприятни срещи с къртици, сляпо куче, полски мишки, змии и жаби. Запазете двора и растенията си защитени с това надеждно и иновативно устройство.


 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

MOTOR MOLECHASER - уред против къртици и змии

  • Производител: LEAVEN
  • Модел: MOTOR MOLECHASER - уред против къртици и змии
  • Наличност: В наличност
  • 56.00


Подобни продукти

Шведски уред против змии, къртици и сляпо куче SILVALURE

Шведски уред против змии, къртици и сляпо куче SILVALURE

Шведски уред против къртици, сляпо куче и змии SILVALURE  Предназначение За прогонван..

49.98 49.98