Ниско бюджетен уред против къртици и сляпо куче


Евтин, но ефективен уред против подземни вредители от GARDIGO - Германия.  Охранява площи до 700 кв.м./кръг с диаметър около 30 метра/. Работи с 3 броя батерии размер D /не са включени в цената, но можете да ги поръчате ТУК/, като с един комплект работи до 6 месеца.

Уредът прогонва къртици, сляпо куче и други вредители посредством вибрации, които се генерират от нискочестотен звук с честота 400-1000 херца. Напълно безвреден за хора, домашни любимци и полезни насекоми живеещи в почвата. Не се нуждае от никаква поддръжка, освен смяна на батериите през 5-6 месеца.

 

Резултат от действието му може да се очаква след 2-3 седмици, но прогонването на подземните вредители може да отнеме и повече от месец /както при всички останали уреди/. За съкращаване на това време можете да комбинирате действието му с други мероприятия, като поставяне на капани, извършване на дълбока оран за разрушаване на тунелите и укритията на вредителите или да използвате репеленти.

Начин на употреба

Извадете уреда против къртици от кутията. Отвийте капачката и издърпайте вътрешното тяло. Наредете батериите по указания начин, върнете вътрешното тяло на мястото му и завийте добре капачката, за да не прониква вътре влага. Изкопайте дупка с диаметъра на колчето и поставете в нея устройството, така че над земята да останат само капачката и 3-5 сантиметра от колчето. Уплътнете добре пръстта около него, за да се предават по-добре вибрациите.

Уредът е влагозащитен, но не е водоустойчив /както и всички останали подобни устройства/. Затова не го поставяйте на място където при валеж се образува локва.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Ниско бюджетен уред против къртици и сляпо куче Gardigo

  • Производител: GARDIGO - Германия
  • Модел: Ниско бюджетен уред против къртици и сляпо куче Gardigo 70021-10
  • Наличност: В наличност
  • 21.20