Подробнее на сайте:
http://pro-java.ruhttp://collect-computer.ru http://computermonster.ruhttp://build-biz.ru https://themes-wp.orghttp://codingway.ru http://collect-pc.ru http://python-3.ruhttp://run-pc.ruhttps://python-scripts.comGo to top of pagehttp://live-code.ruhttp://pythonlearn.ruhttp://hightechcomp.ruhttp://hardcomputer.ruhttp://gromder.net

ПЛЪХОВЕ

 

Унищожаване на плъхове

 

0898 79 59 87

   Има много средства за борба с плъхове, като унищожаването е само един от тях. Тези средства изискват системни усилия за успешен резултат. Често се случва обаче да стигнем до задънена улица и плъховете се завръщат в терена. Причината е, че само със средства за унищожаване на плъхове, рядко ще отстраним проблема до край. Ако борбата не e стартирала преди появата на плъхове или поне в началото, трудно ще унищожим многочислена, окопана в площта популация. В случай, че все пак сте решили да опитате сами да се справите с проблема, разгледайте продуктите, които предлагаме в секция „МАГАЗИН”.

    Професионалната дератизация, със силата на дългия си опит и детайлни познания върху вредителя ,  създава нови специализирани препарати и методи за унищожаване на плъхове. Отровите, ползвани от сертифициран дератизатор, са различен клас и са разрешени за употреба само от обучени лица. Препаратите се променят постоянно, поради придобиването на резистентност от вредителите към тях след по-продължителна употреба.

 

За конкретна оферта се обадете на телефон

0898 79 59 87

или ни пишете чрез формата за контакт

Специфика на обработките по унищожаване на плъхове

   Плъховете нападат и се настаняват във всякакви сгради и помещения, независимо дали те се намират в полето или центъра на големите градове. Унищожаването им се извършва със залагане на професионални капани и отрови за дератизация. В хранителни складови помещения отровата се слага навън, в специални кутии, със стикер и предупредителни надписи, образувайки дератизационна бариера. За местата с положени препарати се прави схема, в която са отбелязани отровните точки.

   В кооперации и блокове, дератизацията за плъхове започва от мазето. Третират се общи, частни мазета, места до тръби за парно, топла, студена вода, рискови пътища и зони, по които преминават гризачите. В домове и жилищни помещения се залагат примамки, отрови и капани, според средата.

   В кухни и трапезарии не се слагат отрови. Там се залагат различни капани с примамки в тях. Кухните в заведения и хотели са обекти със специфични изисквания и подлежат на профилактична ежемесечна обработка.

 

0898 79 59 87

  След обработка на фирмени обекти ние издаваме всички необходими протоколи и документи, изисквани от различните контролни органи. Сключваме договори както за еднократна обработка, така и за периодични такива /ежемесечни, тримесечни и др./. При сключване на едногодишни договори и предплащане  правимсериозни отстъпки от цената.

   Отровните примамки, които залагаме против плъхове нарушават кръвообръщението им. До седмица, те започват да изпитват недостиг на въздух и вода. Инстинктът им се задейства и те излизат навън, в стремежа да компенсират недостига. По тази причина, плъховете рядко умрат вътре в помещения, но дори това да се случи, в препаратите има съставки , които ги мумифицират и предотвратяват разлагането им.

0898 79 59 87