Подробнее на сайте: https://ddauto.ru
https://computertab.ruhttps://repairurauto.ru
https://oncomputer.ru https://robustauto.ru
https://proavtoremont.ruhttps://freshcomputer.ruhttps://dircomputer.ruhttps://clearcomputer.ru
https://controlcomputer.ru https://catchcomputer.ru https://runcomputer.ruhttps://init-pc.ruhttps://autotodrive.ru https://avtoforward.ru

МУХИ

   Предлагаме еднократни обработки срещу мухи, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването.

   Препарати и методи използвани при борба с мухите

- Работим само с най-съвременни феромони и препарати за борба с мухи, които не са канцерогенни и същевременно нанасят ударен ефект върху цялата популация, като не се налага да напускате обработените помещенията, тъй като не отделят вредни вещества във въздуха.

- Предлагаме два универсални метода за унищожаване на мухи. Първият е чрез пръскане на нападнатите от мухи помещения – той е по-подходящ за помещения с по-голяма площ и с високи и труднодостъпни тавани. Вторият метод е, чрез намазване на препарати съдържащи феромони и атрактанти, които привличат тези вредни летящи насекоми. Той е изключително дискретен и ефективен и също както пръскането дава гарантирани резултати в кратки срокове. Неговите допълнителни предимства са, че се извършва изключително лесно и може да се обработят и най-фините места без да се нарушава функционирането на жилището или търговския обект. Вече предлагаме и феромонни капани, които са особено подходящи за заведения и др.търговски обекти.

Важно: За постигане на по-бърз и продължителен ефект препоръчваме при по-големите обекти да се извърши комбинация от пръскане и намазване срещу мухи.

   Препаратите, които ползваме са толкова ефективни, че мухите започват да умират масово още на първия час след третирането, като крайния ефект настъпва до няколко дни в зависимост от местоположението на обекта и първоначалната заселеност от вредители. Действието на препаратите продължава около 2-3 месеца. Имайки предвид спецификата на този вредител, това е много продължителен период, а и проблемите с мухите в България са предимно през летния сезон.