Подробнее на сайте: https://domstroiplus.ru https://fastumauto.ruhttps://samodelkan.ruhttps://svoidomsnulya.ruhttps://avtoenter.ruhttps://medicinecu.ru https://houseunite.ruhttps://samodelkick.ruhttps://remontvsvoidom.ru https://moidomremont.ruhttps://powerautoplus.ruGo to top of pagehttps://stroikaudoma.ru https://dothouse.ru
https://houserento.ru https://domusremont.ru

МРАВКИ

Подготовка на помещенията преди самото пръскане

- При борба с мравки не е нужно да се разместват мебелите. Достатъчно е отстояние от стените от 1 см. Когато мебелите са вградени към стените, се изпръсква плътно около тях и също се постига отличен ефект.

- В шкафа под мивката в кухнята не трябва да има нищо. Върху кухненския плот също не трябва да има ел. уреди, прибори, открити храни и т.н. за да може по-хубаво да се изпръскат шкафчетата отвън, тъй като пръскане отвътре не е нужно, а и съприкосновението на какъвто и да е препарат със съдове и храни не е желателно. Процедура отнема около 15-30 мин. в зависимост от площта на жилището.

Как да ни съдействате

- Ако сте забелязали откъде минават пътеките на мравките, трябва преди започване на пръскането да уведомите нашите служители. Така ефекта ще e по-бърз и продължителен.

- Не отмивайте препарата на разстояние една педя от стените поне 14 дни - той е без цвят и миризма и няма да ви пречи. Можете да метете и да почиствате с прахосмукачка.

- Не допускайте малки деца до стените. Все пак това са препарати и не е добре те да ги пипат.

   При унищожаване на мравки, с професионалните препарати които използвамеобикновено необходимият резултат се постига още след първата обработка и само в изключително редки случаи, когато колонията им е заселена от по-дълго време в засегнатия обект, може да се наложи повторно третиране. Ако се наложи повторно пръскане, което се случва много рядко е добре то да се направи 14 дни след първата обработка.