Подробнее на сайте: http://live-cms.ru https://cleanmedicine.ruhttps://healthenter.ruhttp://wow-helper.ru http://getkredit.ruhttp://buy-vehicle.ruhttps://rukamisdelai.ruhttps://avtoremonto.ru
https://originhealth.ruhttp://make-credit.ruhttps://wellbuilding.ru
http://saurfang.ru http://nunax.ru
http://free-minigames.comhttp://carautoremont.ru

Борба с мишки в частни, търговски, производствени и обществени обекти

0898 79 59 87

   Ние извършваме както еднократни обработки, така и периодични, с договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването.

   Използваме само професионални препарати, които не отделят токсични вещества или неприятна миризми.

   С цел недопускане случайното поглъщане на заложените отровни примамки от хора и домашни любимци, те са направени умишлено с вкус, който е изключително горчив за топлокръвните и същевременно силно атрактивен за гризачите.

   Ние използваме само най-ефективните професионални родентициди, които действат няколко дена след консумация им и убиващи плъховете и мишките далеч от местата, където са били заложени, което не плаши останалите живи вредители и те продължават охотно да ядат от заложената примамка.

   Отровните примамки, които залагаме имат и мумифициращ ефект, т.е. дори вредителят да е умрял в помещението, трупът му няма да мирише,защото ще се мумифицира. Внимание: Много често след борба с мишки се налага да бъде извършена и дезинфекция, тъй като гризачите са преносители на множество болестотворни микроорганизми.

0898 79 59 87

Подготвка на помещенията преди дератизация.

   Моля обърнете внимание дали гризачите са яли от точно определени храни и го споделете с нашите специалисти.

   Приберете всички храни - зеленчуци, плодове, млечни продукти и т.н. в трудно достъпни за плъховете места - шкафове, хладилници, високи рафтове и т.н.

   Не размествайте заложените препарати, а ако това е наложително, задължително го направете с чисти латексови ръкавици за еднократна употреба.

   Огледайте добре обработвания обект и запушете всички видими дупки и пукнатини по-големи от 1 см – така ще се намали възможността за достъп на нови гризачи до вътрешността, след като сме унищожили заселилата се вече популация.

   Даваме 100% гранция, че използваните от нас препарати унищожават мишките дори след еднократна консумация, но когато даден обект не се стопанисва правилно или има висока популация от гризачи може да се наложи да бъдат направени две последователни третирания в интервал от 10-20 дни. Важно: Видимото наличие на една мишка означава, че наоколо има и други, защото тези вредители най-често живеят в семейства от по 10-20 индивида.

   Плъховете са основните преносители на болести като коремния тиф, лептоспирозата – това е бактериална инфекция пренасяна чрез урината на гризачите, чумата - бича на Средновековието и много други.

   При ниска заселеност предлагаме и алтернативни варианти за унищожаване на мишки, като лепливи плоскости, живоловни и убиващи капани .

0898 79 59 87