Подробнее на сайте: https://enjoymedicine.ruhttps://rankmedicine.ruhttps://bravemedicine.ru https://chinese-medicine.ruhttps://yetimedicine.ru
https://medicineway.ruhttps://indianmedicine.ru https://safemedicine.ruhttps://keepmedicine.ruhttps://dearmedicine.ru https://natural-cure.ru
https://medicinego.ruhttps://washealth.ru https://whitemedicine.ru
https://focmedicine.ru

Спаси се от хлебарките завинаги!

Следвай нашите съвети!

 

0898 79 59 87

 

Пръскане за хлебарки

 

         Жилище  /стая и кухня/               до  50кв.м.     30лв.

         Жилище /2стаи и кухня/  от 50    до 70кв.м.      35лв. 

         Жилище /3стаи и кухня/  от 70    до 100кв.м.    40лв.

         Жилище                           от100   до 150кв.м.    45лв.

 

     Унищожаването на хлебарки се извършва в жилища, офиси, заведения, магазини, козметични салони, производствени обекти и други.

   Част от тези обекти са задължени да сключат договор с ДДД фирма за поддръжка на обекта, съгласноНАРЕДБА № 3 ОТ 24 ЯНУАРИ 2005 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИИ, ДЕЗИНСЕКЦИИ И ДЕРАТИЗАЦИИ /Издадена от Министерството на здравеопазването , Обн. ДВ. бр.12 от 4 Февруари 2005г., изм. ДВ. бр.14 от 15 Февруари 2011г.

 

0898 79 59 87

Какво трябва да направите преди нашето идване:

1.Да ни осигурите максимален достъп до местата,които ще обработваме, а именно:

- целият периметър /между стените и пода/ във всяка стая, като за целта при възможност се издърпват напред всички електроуреди, шкафове, канапета и други мебели;

- всички подпрозоречни первази, а ако дограмата е дървена и до всички прозорци и врати, които са идеално убежище за хлебарките;

- всички кухненски шкафове и плотове да бъдат изпразнени, а лайсните под тях /ако има такива/ да бъдат свалени;

- да се осигури достъп до всички ревизионни отвори и щрангове, мокри помещения, килери и други места където смятате, че може да има хлебарки.

2.Доколкото е възможно да почистите от прах всички места, които ще бъдат третирани.

3.Ако имате аквариум, по време на обработката той трябва да бъде покрит, а въздушната му помпа и филтъра да бъдат изключени до изсъхването на препарата/ около половин - един час/.

4.Ако имате други домашни любимци, те трябва да бъдат изведени навън по време на обработката и да се върнат след изсъхване на препарата.

   Препаратите, които използваме са практически безвредни за здравето им, но тъй като всички домашни любимци са изключително чувствителни към миризми, използването им в тяхно присъствие може да доведе до раздразнителност и временно неразположение.

5.Добре е да почистите помещенията, които ще обработваме, защото използваните препарати действат повече от месец, стига естествено да не ги измиете. Чистете преди нас, а не след нас!!!

    Какво трябва да направите след като си тръгнем:

1.Един час след обработката проветрете добре за около половин час.

2.!!! Подредете шкафовете БЕЗ да ги измивате!!!

3.Не мийте  обработените зони поне в продължение на две седмици. Всички препарати, които ползваме имат остатъчен ефект повече от месец, така че колкото по-дълго ги оставите да действат – толкова по-добре.

0898 79 59 87

 Ние използваме само най-новите професионални препарати към които хлебарките нямат изградена резистентност и в същото време са безопасни за вас и вашите любимци.При правилно използване те дават 100% гаранция за успех, като това в голяма степен зависи от Вашето съдействие.

   Ние ви гарантираме унищожаването на над 98% от популацията хлебарки в обработвания обект ощеслед първото третиране. Разбира сеима голяма вероятност с една обработка да решим на 100% проблема Ви, но тъй като винаги съществува вероятност малка част от снесените яйца да оцелеят и да се излюпят, ние ви препоръчваме извършването на втора обработка в рамките на 25-28 дена след първата, което ще гарантира, че всички оцелели яйца ще са се излюпили и ще бъдат напълно унищожени преди самите те да снесат яйца, с което процесът на възпроизводството им ще бъде прекъснат.

   След извършване на втора обработка ние даваме писмена 6 месечна гаранция за липса на хлебарки в обекта.

   Разбира се при извършване на две обработки, ако вземете необходимите превантивни мерки за недопускане влизането на вредители отвън, Вие ще се отървете от хлебарките завинаги.

0898 79 59 87

      В България се срещат четири вида хлебарки – американска, германска/кафява/, ориенталска/черна/ и мебелна/кафяво- ивичеста/. Всички те са много упорити и адаптивни, а с годините си създадоха устойчивост/резистентност/ към голяма част от  препаратите. Хлебарките нападат както места с недостатъчна хигиена, лоша канализация и сифони, така и чисти помещения. Те се разпространяват навсякъде, в блокове, кооперации, офиси, халета, ресторанти и промишлени обекти.

   Унищожаването на хлебарки е труден процес, както заради биологичната им устойчивост, така и поради придобитата резистентност към повечето препарати в следствие предприети предишни мерки за отстраняването им. Опитите да се справите сами с хлебарките с помощта на продаваните масово препарати имат краткотраен ефект и на практика затруднява борбата с тях, защото с времето те стават резистентни към използваните от Вас отрови. Това става главно по три основни причини, а те са дълго използване на едни и същи препарати, незнание и криворазбрана пестеливост. Тъй като препаратите са доста скъпи, обикновено се третират само там където са забелязани хлебарки и то доста пестеливо, при което местата където се крият остават незасегнати и съответно се унищожават само част от вредителите, а останалите с течение на времето привикват към съответната отрова и тя вече не им действа. Най-лошият вариант е ползването на различни препарати зарастителна защита, препоръчани Ви от някой познат "разбирач", защото те саизключително токсични и канцерогеннии са предвиденисамо заупотреба на открито, далече от хора/дори тогава карантинният им срок е около 25-30 дни/. Затова Ви препоръчваме при проблем с хлебарки да се реагира своевременно, с търсене на лицензиран професионален дезинсектор. Това освен, че ще Ви отърве от гадините без опасност за здравето, в крайна сметка ще излезе и по-евтино.

 

0898 79 59 87

   Началните стъпки в професионалното унищожаване на хлебарки са свързани с диагностика на проблема. Уточнява се числеността на популацията и какви мерки са взети до момента. Ако терена е пръскан от друга фирма, добре е да се пазят протоколите за да се установи вида на ползвания при предишните обработки препарат, с цел преодоляване резистентността на вредителя, която е основен проблем при унищожаване на хлебарки.