Подробнее на сайте: https://avtoremonto.ru https://rukamisdelai.ruhttp://carautoremont.ruhttp://getkredit.ruhttps://healthenter.ruhttps://cleanmedicine.ru
http://buy-vehicle.ruGo to top of pagehttps://originhealth.ruhttps://wellbuilding.ruhttp://make-credit.ruhttp://free-minigames.comhttp://nunax.ruhttp://wow-helper.ruhttp://live-cms.ruhttp://saurfang.ru

Фирма Силует-7 ЕООД е регистрирана по ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

   Силует-7ЕООД  се придържа строго към конфиденциалността и отговорното ползване на лична информация, която събираме от клиентите или посетителите на нашия уеб сайт. В момента на предоставяне на информация, Вие се съгласявате Силует-7ЕООД   да ползва тази информация , както е описано тук.

                 

Каква   информация събираме?

   Типът информация, която Силует-7ЕООД   може да събира включва име, адрес, телефонни и факс номера, адрес за електронна поща и всякаква друга свързана информация, която ни предоставяте по каквито и да било начини, включително по електронна поща или през сайта.

   В допълнение към информацията, която Вие ни предоставяте, ние може също така  да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация

По какъв начин Силует-7ЕООД   използва личните данни?

   Силует-7ЕООД   може да използва Вашата лична информация, за обработване на регистрации, за обработването на поръчки за доставка на стока, както и за по-нататъшна връзка с Вас относно актуални промоции, нови артикули и т.н.

Предоставя ли се лична информация на трети лица?

   Силует-7ЕООД   няма да продава, отдава, търгува със или умишлено разкрие или предостави на трети лица всякаква лична информация, получена от клиенти или посетители, с изключение на следните случаи: Силует-7ЕООД   може да разкрие лична информация на трети лица, в случай че това разкриване се изисква от закона; Силует-7ЕООД   може да разкрие лична информация с пратки към Вас; Силует-7ЕООД   може да разкрие лична информация, ако е получено предварително Вашето съгласие за това.

Сигурност

   Силует-7ЕООД  ще вземе разумни предпазни мерки да защити конфиденциалността и сигурността и да предотврати неоторизирано или случайно разкриване на лична информация. Само оторизиран персонал на Силует-7ЕООД  ще има достъп до лични данни и тези служители са задължени да третират информацията като конфиденциална. Въпреки мерките за сигурност, Силует-7ЕООД   не може да гарантира, че неоторизирани лица няма да получат достъп до личните Ви данни.

Нормативна основа

   Силует-7ЕООД   стриктно спазва Закона за защита на личните данни. Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Изменения в политиката за конфиденциалност

   Силует-7ЕООД   си запазва правото да променя своята политика за конфиденциалността. Всички промени ще бъдат публикувани на сайта за информация на посетителите относно типа на събираните данни, използването им и обстоятелствата, при които тези данни могат да бъдат разкрити на трети лица.