Подробнее на сайте: https://newsmoment.ruhttps://newsquick.ru https://newsinit.ru https://newsnight.ruhttps://newsaim.ruhttps://news720.ruhttps://branchnews.ru Go to top of pagehttps://rawnews.ruGo to top of page
https://newsabc.ruhttps://exactnews.ruhttps://targetnews.ru https://calmnews.ru https://newsrecent.ruhttps://sidenews.ru
https://bordernews.ru

БЪЛХИ

Пръскане за бълхи

0898 79 59 87

 

Жилище  /стая и кухня/   до  50кв.м.               30лв.

 Жилище /2стаи и кухня/  от 50 до 70кв.м.       35лв. 

  Жилище /3стаи и кухня/  от 70 до 100кв.м.     40лв.  

Жилище                           от 100 до 150кв.м.   45лв.

 

За общи части:

Дезинсекция:

  • Включва обработка на общото мазе , етажните площадки и стълбищата срещу насекоми /хлебарки,бълхи, стоножки и др./.
  • Цена 3лв. на апартамент , например 8 етажа х  3 апартамента = 24 апартамента  х 3 лв.= 72лв.
  • Всяко индивидуално мазе, до което е осигурен достъп се обработва за хлебарки и бълхи на цена 3лв.
  • Подпокривните  пространства  на панелните блокове се обработват само , ако са  почистени, разделени и уплътнени. Цената е 0,40лв. на кв.м.

0898 79 59 87

   Ухапванията от бълхи най-често са по долните крайници, като образуваните пъпчици са сравнително малки по размер червени точици. Самото ухапване не е болезнено, тъй като те отделят болкоуспокояващи вещества. Най-честите оплаквания след нахапване от бълхи са кожните обриви и алергиите, но в следствие на близостта им с гризачи, бълхите са преносители и на ендемичен миши тиф, туларемия, чума, антракс и мн. други сериозни заболявания. 

Използвани препарати

   Нашата фирма работи с най-новите професионални препарати, които не са канцерогенни и са практически безвредни при правилна употреба. След извършване на обработката трябва да напуснете обработените помещения за около 1 час/докато препарата изсъхне/, след което да проветрите добре и можете да се нанасяте.

Подготовка на обекта за обработка

   Важно е при третиране на жилищни сгради да се обработят всички обитаеми помещения, а не само местата, на които сте забелязали бълхи.

   Преди да извършим защита от бълхи, трябва старателно да почистите с прахосмукачка или изметете целия под, а събраният боклук задължително да изхвърлите веднага. Така ще отстраните част от бълхите и най-вече яйцата им, което ще засили ефекта от обработката.

   Ако имате домашен любимец - котка или куче, задължително го обезпаразитете преди да ви посетим.

   Добре е дрехите да се извадят от гардеробите, за да можем да ги обработим .

   При обработка на мазета и общи части, за да има дълготраен ефект, трябва да прекратите достъпа до тях на плъхове, мишки, скитащи кучета и котки. Най добре е обработката за бълхи в тези случаи да се комбинира с такава срещу плъхове и мишки. В противен случай благодарение на тях, бълхите отново ще се развъдят до 2-3 месеца.

   Задължително трябва да се извърши и втора обработка до 14 дни след първата за пълното унищожаване на вредителя. Това се налага от биологията на вредителя, а не толкова от размера на популацията му.

Използваните от нас препарати имат дълготраен ефект /повече отмесец/,  затова не ги измивайте колкото е възможно по-дълго време.

0898 79 59 87